Projekts vieglo taksometra pakalpojumu sniegšanas uzņēmuma SIA "Pilots" izveidošana Jelgavas pilsētā - Krivoručko, Anna (Latvijas Universitāte, 2007)
Maģistra darba nosaukums ir “Projekts vieglo taksometra pakalpojumu sniegšanas uzņēmuma SIA “Pilots” izveidošana Jelgavas pilsētā.” Maģistra darba mērķis ir izstrādāt vieglo taksometra pakalpojumu sniegšanas uzņēmuma projektu Jelgavā un realizēt to līdz 2011.g., kurš spētu veiksmīgi attīstīties un, kurā ieguldītas investīcijas 24 500 Ls apmērā atmaksāsies 5 gadu laikā. Maģistrā darba apjoms ir 119 lpp., tas sastāv no 8 daļām un 5 pielikumiem. Darbā tiek iekļautas 34 tabulas un 13 attēli. Maģistrā darbam tiek pievienoti 5 pielikumi.

The Project of establishment the taxi enterprise Pilot Ltd. in Jelgava city is the title of master’s work. The purpose of master’s work is to develop the project of taxi services organisation in Yelgava city and realise it till the year of 2011, which could successfully developing and invested capital equal to 24500LVL is going to recover during 5 years. The master’s work consist of 119 pages, including 8 parts and 5 appendixes. The 34 tables and 13 pictures also are included in master’s work. There are five appendix added in master’s work.
The Project of establishment the taxi enterprise Pilot Ltd. in Jelgava city
Keywords: Finanses un kredīts