Sudrabaino mākoņu novērojumu žurnāls, 1981: Sigulda - Latvijas Astronomijas biedrība (My University, 1981)
Digitalizēts mezosfēras mākoņu 1981. gada SIGULDAS novērojumu žurnāls: novērojumu sezonas naktis, novērotāji, MK identifikācija, meteoroloģiskā situācija, informācija par uzņemtajām fotogrāfijām. --//-- Mesospheric cloud observation data in Sigulda, 1981, digitized observation log: observation season nights, observers, MC identification, meteorological situation, information about the photos taken.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics::Astronomy and astrophysics::Astronomy; mesospheric clouds; noctilucent clouds; observation data; mezosfēras mākoņi; sudrabainie mākoņi