"Bankett"-banketu zāļu un svētku pakalpojumu katalogs, galvenais palīgs pasākumu organizēšanā Rīgā - Lihušina, Anna (Latvijas Universitāte, 2018)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt sistēmu priekš pasākumu organizēšanas. Sistēma ļauj organizēt banketus Rīgā ātri un kvalitatīvi, tāpēc ka sistēmā atrodas visu izlaides sfēru pārstāvji. Pateicoties ērtai saskarnei ir ērti atrast nepieciešamo pakalpojumu. Lietotāji var iepazīties ar interesantām ziņām, kas satur padomus priekš labu pasākumu organizēšanas. Sistēma domāta gan lietotājiem, kuri grib atrast pakalpojumu savam pasākumam, gan lietotājiem, kas grib piedāvāt citiem savus pakalpojumus, kā arī administratoriem, kuri pārvalda sistēmu.

The goal of the qualification work is to develop a system for organizing events. The system allows organizing a banquet in Riga quickly and qualitatively, since the system includes representatives of all spheres of the entertainment industry. Thanks to the user-friendly interface, the user can easily find the service of interest. Also, users can get acquainted with interesting articles with tips for organizing good events. The system is designed both for users who want to find a service for their event, and for users who want to offer their services to other users, as well as for administrators who manage the system.
"Bankett"-catalog of banquet halls and celebratory services, the main assistant in the organization of events in Riga
Keywords: Datorzinātne; Laravel; Mājas lapa; Pasākumu organizēšana; Bootstrap