Bērnu emocionālās pašregulācijas veicināšana pirmsskolas izglītības 3. posmā - Zirne, Sigita (Latvijas Universitāte, 2025)
Darba autors: Sigita Zirne Darba nosaukums: Bērnu emocionālās pašregulācijas veicināšana pirmsskolas izglītības 3. posmā. Pētījuma mērķis: Teorētiskā un praktiskā darbībā izpētīt bērnu emocionālās pašregulācijas veicināšanu pirmsskolas izglītības 3. posmā. Darba apjoms: 47 lappuses, 13 attēli, 6 tabulas, 21 informācijas avoti, 6 pielikumi. Kvalifikācijas darbs sastāv no ievada, 2 nodaļām, 8 apakšnodaļām, secinājumiem, izmantotās literatūras saraksta un pielikumiem. Pirmajā nodaļā tiek veikta literatūras izpēte un analīze. Otrajā nodaļā tiek veikta pedagoģiskā novērošana un pedagoģiskā izmēģinājuma darbība.

Author: Sigita Zirne Title Promoting: Children's Emotional Self-regulation in Pre-school Education Stage 3. Aim of the study: To investigate the promotion of children's emotional self-regulation in the third stage of pre-school education in theoretical and practical activities. Scope of work: The volume of the work: 47 pages, 13 figures, 6 tables, 21 sources of information, 6 annexes. The qualification work consists of an introduction, 2 chapters, 8 sub-chapters, conclusions, list of references and annexes. The first chapter deals with the literature research and analysis. In the second chapter, the pedagogical observation and the pedagogical pilot activity were carried out.
Children's Emotional Self-regulation in Pre-school Education Stage 3
Keywords: Izglītības zinātnes; pirmsskola; emocijas; emocionālā pašregulācija; 3. izglītības posms