SIA "Eco House International" darbības priekšrocības Latvijas Koka būvniecības klastera izmantošanā - Kauliņa, Ilona (Latvijas Universitāte, 2014)
Maģistra darba tēma ir SIA „Eco House International” darbības priekšrocības Latvijas Koka būvniecības klastera izmantošanā.. Darba mērķis ir izpētīt Latvijas Koka būvniecības klastera nozīmi SIA “Eco House International” saimnieciskajā darbībā, un pamatojoties uz saimnieciskās darbības analīzes rezultātiem izstrādāt priekšlikumus turpmākai attīstībai. Maģistra darbā ir veikts pētījums par Latvijas Koka būvniecības klasteri un tā sniegtajām priekšrocībām, izvērtēts koka paneļu māju ražošanas tirgus Latvijā, apskatīti saimnieciskās darbības analīzes teorētiskie aspekti, veikts uzņēmuma finansiālā stāvokļa novērtējums un salīdzinājums ar konkurējošo uzņēmumu, noteiktas uzņēmuma darbības attīstības prognozes. Darba apjoms ir 77. lpp., tajā ir ietvertas 14 tabulas, 10 attēli un 12 pielikumi. Atslēgas vārdi: klasteris, saimnieciskā darbība, analīze, finansiālā stāvokļa novērtējums.

Theme of the master thesis is: The performance advantages of "Eco House International" LTD using the Latvian Wood Construction Cluster. The aim of the master thesis is to explore importance of Latvian Wood Constructions Cluster in economic activity of “Eco House International” LTD. Based on the analysis of economic activities there will be proposals for future development of the company nominated. Study done at master thesis is talking about potential benefits of Latvian Wood Construction cluster; it shows evaluation of wooden panel house production in Latvian market, analyses the theoretical aspects of the economic performance, carries out the financial position of the company and assesses and compares “Eco House International” LTD with competing companies. The master thesis consists from 77 p., it includes 14 tables, 10 images and 12 attachments. Keywords: cluster,economic activity,analysis of financial capacity.
The performance advantages of "Eco House International" LTD using the Latvian Wood Construction Cluster
Keywords: Ekonomika