Ainavu glezniecība Ķīnā Dienvidu Sun dinastijas periodā - Jansone, Laura (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darbs „Ainavu glezniecība Ķīnā Dienvidu Sun dinastijas periodā” ir veltīts ainavu glezniecības žanram Ķīnā, kurš bija ievērojams ar izciliem māksliniekiem un lirisku dabas un cilvēku dzīves saskaņu.

The subject of this bachelor’s thesis is “Landscape Painting in China during the Southern Song Dynasty” and it is consecrated to the manner of landscape painting in China, which was remarkable for its outstanding painters and lyrical nature’s and people’s life accordance.
Landscape Painting in China during the Southern Song Dynasty
Keywords: Āzijas studijas