Nanaj hǝsǝwǝni taceoceori daŋsa boŋgodu taceocemi tǝpciuuri skoladu: grammatika tǝrǝk niruuri: boŋgo pasi: boŋgo, ʒuǝjǝ taceoceori klass - Petrowa, T.I. (Ogiz, Ucpedgiz, 1934)
Nanaju (goldu) valodas mācību grāmata 1. un 2. klasei.
Учебник нанайского (гольдского) языка для 1 и 2 класса начальной школы: грамматика и правописание: І часть
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Other languages::Altaic languages; Tungus languages; Nanai language (grammar); Nanai language (orthography); Gold language; Tungusu valodas; Nanaju valoda (gramatika); Nanaju valoda (ortogrāfija); Goldu valoda