Slīdrādnes logrīka izstrāde - Siliņš, Olafs (Latvijas Universitāte, 2017)
Šī darba mērķis ir izveidot Android logrīkni, kas funkcionētu kā bilžu slīdrāde. Lietotājam vajadzētu varēt logrīknei norādīt mapi no kurienes ņemt bildes, izvēlēties laika intervālu kurā mainās bildes slīdrādē, darbināt vairākus logrīkus vienlaicīgi ar dažādiem iestatījumiem.

The aim for this work is to create Android widget which function as pictures slideshow. User should be able to specify widget folder with the desired images, specify slideshow speed and run several such widgets simultaneously with different settings.
Slideshow widget development
Keywords: Datorzinātne; logrīks; android; slīdrādis; java