Vīru vokālais ansamblis "Dancis" - Feldmane, Ketija (My University, 2014)
Ieskats Latvijas Universitātes vīru vokālais ansamblis "Dancis" vēsturē un radošajā darbībā. Publikācija iekļauta LU Bibliotēkas veidotajā virtuālajā izstādē "Pēc 6 mirkļiem 100 gadi".
Keywords: Vīru vokālais ansamblis "Dancis"; Vokālais ansamblis