Laika prognozes portals "Meteozone" - Sviderskis, Oļegs (Latvijas Universitāte, 2012)
Dažādi laika prognozes portali mēdz radīt laiku ar mazliet atšķīrīgiem parametriem. Tas rodas no ta, ka informācijas par laiku tiek ņemta no dažādiem avotiem un ar dažādu pieeju. Laika prognozes portala “Meteozone” pamatidēja ir apkopot un izanalizēt materiālus par laiku no dažādiem avotiem, izveidojot korektaku laika prognozi, kura būtu viegli pieejama parastiem lietotājiem.

Some different weather portals show the weather with different parameters. It might be cause people use different ways and technics to take the results about weather. Weather portal`s „Meteozone” main idea is to take and analize information about the weather from the different sites and show more correct weather prognose, which is easier to use.
Weather portal "Meteozone"
Keywords: Datorzinātne