Polarogrāfijas iekārtas - Kuzņecova, Kristīne (My University, 2022)
Raksts par Latvijas Ķīmijas vēstures muzeja krājumā esošajām 2 paaudžu polarogrāfijas iekārtām, polarogrāfijas metodes īpatnībām, veidiem un pielietojumu, un metodes autoru, čehu zinātnieku Jaroslavu Heirovski.

An article about the 2 generations of polarographic equipment in the collection of the Latvian Chemistry History Museum, the description, types and application of the polarographic method, and the author of the method, the Czech scientist Jaroslav Heyrovsky.
Polarographic equipment
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; polarogrāfija; Latvijas Ķīmijas vēstures muzejs; Jānis Stradiņš; Jaroslavs Heirovskis