AS "Grindeks" saimnieciskās darbības analīze un tās attīstības perspektīvas - Bauvare, Marta (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darba temats ir „AS „Grindeks” saimnieciskās darbības analīze un tās attīstības perspektīvas”. Maģistra darba mērķis ir pamatojoties uz saimnieciskās darbības un finanšu analīzes teorētisko informāciju, veikt AS „Grindeks” saimnieciskās darbības un finanšu rādītāju analīzi un izstrādāt priekšlikumus saimnieciskās darbības uzlabošanai. Darbs sastāv no ievada, 3 nodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem. Darbā veikta AS „Grindeks” saimnieciskās darbības analīze, finanšu rādītāju analīze un to salīdzināšana ar AS „Olainfarm”, kā rezultātā izdarīti secinājumi un izteikti priekšlikumus par AS „Grindeks” saimnieciskās darbības uzlabošanas iespējām. Darba apjoms ir 93 lappuses, tajā ir ietverta 61 tabula, 10 attēli un 9 pielikumi. Atslēgas vārdi: saimnieciskās darbības analīze, finanšu analīze, finansiālā stāvokļa novērtējums.

The topic of the master thesis is “Business analysis of JSC “Grindeks” and its development prospects”. The purpose of this work is to make business and financial analysis of JSC “Grindeks” basing on the theoretical information about business performance and financial analysis, and to develop proposals for improvement of the company`s economic activities. The work consists of an introduction, three chapters, conclusions and proposals. At the work business analysis and financial ratio analysis of “Grindeks” and its comparison with JSC “Olainfarm” has been made. As a result conclusions and proposals for improvement of JSC “Grindeks” economic activities are developed. The work consists of 93 pages and includes 61 tables, 10 images and 9 attachments. Keywords: business analysis, financial analysis, and financial performance assessment.
Business analysis of JSC "Grindeks" and its development prospects
Keywords: Ekonomika