Gulbenes slēpošanas bāzes attīstības projekts - Līduma, Madara (Latvijas Universitāte, 2018)
Maģistra darba mērķis ir izstrādāt Gulbenes slēpošanas bāzes attīstības projektu, atbilstoši projektu vadīšanas metodoloģijai. Gulbenes slēpošanas bāzes attīstības projekts ir izstrādāts ar mērķi tā īstenošanas rezultātā nodrošināt Gulbenes slēpošanas bāzes lietošanas iespējas visa gada garumā, tādējādi sekmējot iedzīvotāju nodarbošanos ar fiziskām aktivitātēm svaigā gaisā. Projekta gala rezultātā ietilpst mākslīgā sniega trases izveidošanas nodrošināšana 1500 m garumā gada aukstajā laikā, kā arī nepieciešamā aprīkojuma nodrošināšana inventāra uzglabāšanai, ģērbtuvju un trases ofisa izveidošanai. Projekta kopējais ilgums paredzēts aptuveni 4 mēneši. Darbs sastāv no 89 lappusēm, 22 attēliem, 10 tabulām un 41 pielikuma.

The Master's work aims to develop a Gulbene ski-base development project, according to the project management methodology. Development project of Gulbene’s ski base is designed to provide opportunities for use of Gulbene ski base throughout the year as a result of its implementation, thereby contributing to the occupation of people with physical activity in fresh air. The final results of the project include the creation of an artificial snow track at 1500 m length during the cold period of the year, as well as the provision of the necessary equipment for the storage of the inventory, the setting up of the changing rooms and the office of the ski-base. The total duration of the project is estimated at approximately 4 months. It consists of 89 pages, 22 image, 10 tables and 41 attachments.
Development project of Gulbenes's ski base
Keywords: Vadībzinātne; attīstības projekts; Gulbenes slēpošanas bāze; projektu vadīšana; distanču slēpošana; slēpošanas bāzes infrastruktūra