SIA "Apdrošināšanas centra" nākotnes perspektīvas - Roska, Ilze (Latvijas Universitāte, 2008)
Darba mērķis bija veikt SIA „Apdrošināšanas centra” - aģentūras, kura ir noslēgusi aģenta līgumu ar AAS ERGO Latvija un apņēmusies pārdot tikai šīs apdrošināšanas kompāniju piedāvātos apdrošināšanas produktus – iekšējās un ārējās vides analīzi, atklājot problēmas, piedāvājot to risinājumus un izveidojot uzņēmumam nākotnes stratēģiju. Darba gaitā tika atklāti darba organizēšanas trūkumi, darbinieku neefektīvs darbs, vadītājas neprasme vadīt un darbinieku motivācijas trūkumu, visbeidzot tika piedāvāti trīs attīstības virzieni. Izvērtējot iekšējās vides spēku un vājumu un ārējās vides iespējas un draudus, tika izvēlēts līdz ekonomiskās situācijas nostabilizēšanai turpināt sadarbību ar AAS ERGO Latviju, bet būtiski uzlabojot sadarbību un darba efektivitāti Bakalaura darba sastāv no 86 lapaspusēm, 1 tabulas, 4 attēliem un 5 pielikumiem.

The aim of this bachelor work was to make an internal and external analysis of “Insurance centre “ ltd which has entered in a contract with ERGO Latvia corp. to sell only this insurance company’s products. The work revealed problems connected with work inefficiency, the lack of management, leadership and motivation. In the end the author came forward with three alternatives of future directions. Evaluating internal force and weakness and external opportunities and threats, the author until economical situation stabilization decided remarkably raise work efficiency and to continue cooperating with ERGO Latvia ltd. The bachelor work consists of 86 pages, 1 table, 4 pictures and 5 appendixes.
Future perspectives for "Insurance centre" ltd
Keywords: Vadībzinātne