Bohkstabu-mahziba [burtu mācība] - Launitz, Christian Friedrich von der; Launics, Kristiāns Frīdrihs (Steffenhagens un dēls, 1819)
Mācību līdzeklis lasīšanas apguvei. Bibliogrāfiskās ziņas: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 : kopkatalogs. Rīga : Latvijas Nacionālā bibliotēka, 1999, Nr. 1014. Pieejams arī tiešsaistē: seniespiedumi_latviesu_valoda_1525_1855.pdf
Bokstabu mācība
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; Ābeces; Latviešu alfabēts; Mācību literatūra