Informācijas sistēmas piegādes automatizācija - Pastars, Jānis (Latvijas Universitāte, 2014)
Kvalifikācijas darba „Informācijas sistēmas piegādes automatizācija” mērķis ir izpētīt un uzlabot „Rīgas Satiksmes” darba laika uzskaites sistēmas piegādes procesu uz testa vidēm, lai samazinātu cilvēkresursu patēriņu un izmaksas. Veicot procesa analīzi tika konstatēti vairāki līmeņi, kuros nepieciešami uzlabojumi, kuri tika izstrādāti. Šie līmeni ir programmatūras izstrāde, projektu modificēšana, būvējuma (build) konfigurēšana, fiziskā piegāde un uzstādīšana. Piegādes objekts ir ilgtermiņā izstrādāts projekts, kas sastāv no vairākiem elementiem: datubāzes, tīmekļa pakalpēm, tīmekļa vietnes, tīmekļa formām un sistēmas pakalpēm. Visas šīs daļas ir savstarpēji saistītas, bet atrodas uz dažādām servera instancēm. Atslēgas vārdi: darbplūsma, piegāde, automatizācija, MSBuild, Team Foundation Server, Interneta Informācijas Pakalpojumi (IIS), PowerShell

Qualification work „Information Systems delivery automatization” aims to study and improve „Rīgas Satiksmes” working time control system delivery process to test environments to reduce human consumption and costs. By way of analysis I identified a number of levels, which becomes necessary improvements, which has been developed. These levels are software development, project modification, build (build) configuration, physical delivery and installation. Delivery subject is long-term project, which consists of several components: a database, web services, web sites, web forms and system services. All of these parts are interlinked, but located on different server instances. Key words: workflow, delivery, automatization, MSBuild, Team Foundation Server, Internet Information Services, PowerShell
Information Systems delivery automatization
Keywords: Datorzinātne