Naudas plūsmas pārskata sastādīšana un naudas plūsmas organizācija uzņēmumā "ABC" - Balode, Ivonna (Latvijas Universitāte, 2010)
Darba mērķis ir izpētīt uzņēmuma ABC naudas plūsmas pārskata sastādīšanu un izstrādāt priekšlikumus uzņēmuma naudas plūsmas organizācijas pilnveidošanai. Darbs sastāv no četrām nodaļām. Pirmajā nodaļā tiek pētīts naudas plūsmas jēdziens. Otrajā nodaļā autore analizē normatīvos aktus, kas regulē naudas plūsmas pārskata sastādīšanu. Trešajā nodaļā autore raksturo uzņēmuma ABC naudas plūsmas pārskata sastādīšanu un ceturtajā nodaļā autore sagatavo plānoto naudas plūsmu uzņēmumam ABC. Secinājumu daļā uzrādīti darbā gūtie secinājumi un priekšlikumi uzņēmuma naudas plūsmas organizācijas pilnveidošanai. Autore darba mērķa sasniegšanai izmanto Latvijas Republikā spēkā esošos normatīvos aktus, kas regulē naudas plūsmas pārskata sastādīšanu, Latvijas un ārvalstu specializēto literatūru, kā arī interneta resursus naudas plūsmas un pārskata pētīšanai. Atslēgvārdi: naudas plūsma, naudas plūsmas pārskats, plānotā naudas plūsma, pamatdarbība, ieguldīšanas darbība, finansēšanas darbība.

An objective of the graduation work is to research the cash flow statement of company ABC, to formulate suggestions of the improvement of cash flow management. The graduations work contains of four chapters. In the first chapter the author researches the meaning of a cash flow. The second chapter includes the research of the legislation regarding a preparation of cash flow statement. In the third chapter the author examines company ABC and the preparation of cash flow statement in the company. The fourth chapter includes the future cash flow in company ABC. In the research author used the legislation regarding the preparation of the cash flow statement, as well as Latvian and foreign literature in the cash flow field. Key words: cash flow, cash flow statement, future cash flow, investing, operating and financing.
Cash flow management and preparation the cash flow statement of the company ABC
Keywords: Ekonomika