Neklātienes sacensību organizēšana - Kļaviņš, Edgars (Latvijas Universitāte, 2022)
Darbā veikta neklātienes sacensību organizēšanas platformas “distantrace.com” funkcionalitātes sistematizācija un izstrādāts šādu sacensību organizēšanas funkcionālais apraksts. Sistematizācijas nolūkos izstrādāts neklātienes sacensību izveidošanas prototips, kā arī prototipa apraksts. Veikts neklātienes sacensību organizēšanas sistēmu funkcionālais salīdzinājums, kā arī pētīts, kādas ir šāda tipa sacensību organizēšanas izmaksas. Analizēti arī dati, kas ietekmē neklātienes sacensību rezultātu korektumu un uz analīzes pamata izstrādāts prototips, kas automātiski pārbauda ierakstīto sporta aktivitāšu datu atbilstību veiktajam sporta aktivitātes veidam.

ORGANIZATION OF REMOTE COMPETITIONS The functionality systematization of the remote competition organization platform “distantrace.com” and functional description has been developed in this work. A prototype for setting up remote competitions has been developed for systematization purposes, as well as a description of the prototype. A functional comparison of the systems for organizing remote competitions has been carried out and the costs of organizing this type of competitions have been studied. A data analysis has been carried out that affects the correctness of the results and the prototype that check the correctness of sport activity data has been developed according to sport type being done.
Organization of Remote Competitions
Keywords: Datorzinātne; neklātienes sacensību funkcionalitāte; sacensību organizēšanas sistēmu salīdzinājums; neklātienes sacensību organizēšanas izmaksas; sporta aktivitāšu datu analīze; PostGIS