SIA "Omniva" mobilās lietotnes projekts - Judicka, Monta (Latvijas Universitāte, 2019)
Diplomdarba nosaukums ir SIA “Omniva” mobilās lietotnes projekts. Ik gadu arvien populārākas kļūst mobilās ierīces un pieaug to ikdienas patēriņš. Mobilais telefons ir gandrīz vienmēr pie rokas, to cilvēki izmanto informācijas meklēšanai, izklaidei, kā arī lai iepirktos. Uzņēmumam Omniva šobrīd ir pieejama mobilā lietotne, bet tā neatbilst mūsdienu augošajām prasībām. Jauna mobilā lietotne spētu vairot klientu lojalitāti uzņēmumam un padarīt esošos procesus ērtākus un ātrākus. Diplomdarba mērķis ir izstrādāt Omniva mobilās lietotnes prototipu, kuru pēc tam izmantot jaunās mobilās lietotnes izveidē. Diplomdarba ietvaros tika izstrādāts mobilās lietotnes projekts, kura prototips, idejas un funkcijas tiks prezentētas uzņēmumam.

The title of Diploma Thesis is SIA “Omniva” mobile application project. Mobile devices are becoming more and more popular every year and their daily consumption is increasing. Mobile phone is almost always nearby and people use it for information searching, entertainment and shopping. Omniva already has a mobile app, but it does not meet today's growing demands. A new mobile app could increase customer loyalty and make existing processes more convenient and faster. The aim of the Diploma Thesis is to develop a prototype of Omniva mobile application, which is then used to create a new mobile application. Within the framework of the Diploma Thesis, a mobile application project was developed which prototype ideas, functions will be presented to the company.
SIA "Omniva" mobile application project
Keywords: Vadībzinātne; Omniva; mobilā lietotne; pakomāti; loģistika