Darbinieku darba laika, dienas padarītā uzskaites un aktuālās informācijas sistēma - Anģēns, Mārcis (Latvijas Universitāte, 2013)
Darbinieku darba laika, dienas padarītā uzskaites un aktuālās informācijas sistēma ir uz tīmekļa bāzes izveidota sistēma, kas ļauj ērti reģistrēt un pārskatīt darbinieku darba laiku un padarīto darbu. Sistēmā darba devējiem ir iespēja pievienot katram darbiniekam darba uzdevumus. Bez tā vietnē ir atrodama darba devēja paziņojumus un darabinieku ieteikumi. Sistēma ir izstrādāta uz Fuel PHP bāzes PHP programmēšanas valodā, papildinot to ar HTML, CSS, JavaScript valodām.

Employee working hour, daily work and actual information system is web based system, that allows easily register and review employees working hours and daily work.In system, employer can create new job tasks for each employee. Besides of that, in the site users can view epmloyer notices and employees suggestions. This system is based on Fuel PHP framework using PHP programming language supplemented with HTML, CSS and JavaScript.
Employee working hour, daily work and actual information system
Keywords: Datorzinātne