Medikamentu administrēšana vispārējās aprūpes nodaļā - Grigorjeva, Inta (Latvijas Universitāte, 2021)
Bakalaura darba tēma – „Medikamentu administrēšana vispārējās aprūpes nodaļā” aktualitāte pamatota ar to, ka mūsdienās arvien vairāk parādās kļūdas medikamentu administrēšanā. Bakalaura darba mērķis ir noskaidrot kāda ir medikamentu administrēšana vispārējas aprūpes nodaļās. Darbā ir izvēlēta kvantitatīvā pētniecības metode – anketa. Darba hipotēze ir apstiprinājusies daļēji, jo pastāv kļūdu iespēja pareizā medikamentu administrēšanā vispārējās aprūpes nodaļā, kas var ietekmēt pacientu atveseļošanos. Atslēgas vārdi: medikamenti, administrēšana, vispārējās aprūpes nodaļa.

The topic of the bachelor's thesis - "Administration of medicines in the general care department" is based on the fact that nowadays there are more and more errors in the administration of medicines. The aim of the bachelor's thesis is to find out what is the administration of medicines in general care departments. The quantitative research method - questionnaire - has been chosen in the present paper. The working hypothesis has been partly confirmed because there is a possibility of errors in the proper administration of medicines in the general care department, which may affect the recovery of patients. Keywords: medicines, administration, general care department.
Administration of medicines in the general care department
Keywords: Medicīna; MEDIKAMENTI; ADMINISTRESANA; VISPAREJAS APRUPES NODALA; MEDICINES; ADMINISTRATION