2D spēle žandrā "Torņu aizsardzība" - Dumbrauskis, Ernests (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt 2 dimensiju spēli žanrā “Torņu aizsardzība”, kuru varētu izmantot jebkurš ar mērķi atpūsties. Spēles mērķis ir aizsargāties no uzbrucējiem, kas nāk viļņos, ar torņu palīdzību, kas šos uzbrucējus iznīcinātu, tādejādi sasniedzot uzvaru. Spēles izstrādē tika izmantotas valodas JavaScript, HTML, CSS, kā arī bibliotēka FileSaver priekš JavasSript.

The aim of this qualification paper is to develop a tower defense game that is mainly used for entertainment. The game is goal is to defend from waves of enemies using the help of towers which the player buys with gold that is generated upon starting the game or by destroyin the invaders. Game was developed with languages JavaScript, HTML, CSS and with the help of FileSaver open source library for JavaScript.
2D Tower defense game
Keywords: Datorzinātne; JavaScript; Torņu aizsardzība; Spēle; HTML; CSS