Latvijas īpašuma apdrošināšanas tirgus problēmas - Mihailovskis, Oļegs (Latvijas Universitāte, 2015)
Darba tēma ir „Latvijas īpašuma apdrošināšanas tirgus problēmas” Darba mērķis ir uz Latvijas īpašuma apdrošināšanas tirgus problēmu izpētes pamata izstrādāt priekšlikumu kompleksu šo problēmu risināšanai un Latvijas īpašuma apdrošināšanas tirgus tālākai attīstībai. Darba gaitā tika izpētīti īpašuma apdrošināšanas teorētiskie pamati, veikta zinātniskas literatūras analīze, novērtēti un analizēti īpašuma apdrošināšanas tirgus darbības pamatprincipi, ir izpētīts darba temats uz konkrēta apdrošināšanas uzņēmuma piemēra, esot konstatētas un izpētītas Latvijas īpašuma apdrošināšanas tirgus problēmas, izdarīti secinājumi un izstrādāts priekšlikumu komplekss īpašuma apdrošināšanas problēmu risināšanai.

Bachelor thesis is “Problems of the Property Insurance Market of Latvia”. Works aim is to create proposals for solving problems which was opened during property insurance market of Latvia research. During work process was explored property insurance theoretical basis, analyzed scientific literature, evaluated and analyzed property insurance market basic principles, was explored work’s thesis on the insurance company example, was identified and explored problems of the property insurance market of Latvia, worked out conclusions and created proposals for solving problems of the property insurance market of Latvia.
Problems of the Property Insurance Market of Latvia
Keywords: Ekonomika; īpašuma apdrošināšana; apdrošināšanas objekts; apdrošinātie riski; Latvijas īpašuma apdrošināšanas tirgus problēmas