Alma Mater: 2011/Vasara - Latvijas Universitāte. Preses centrs (LU Akadēmiskais apgāds, 2011)
Latvijas Universitātes izdevums, kas veltīts LU aktualitātēm studijās, zinātnē, pētniecībā, kultūrā, jaunradē u.c.
Keywords: Alma Mater; Studijas; Vecticībnieki; Datorika; Ornitoloģija; Juventus; Pūtēju orķestris; LU Bibliotēka; Karsējmeitenes; Radio NABA