Nacionālās kultūrtelpas saglabāšana kā kultūrpolitikas prioritāte: Igaunijas un Latvijas salīdzinājums - Mičule, Vizma (Latvijas Universitāte, 2014)
Maģistra darbs no salīdzinošas perspektīvas aplūko Igaunijas un Latvijas īstenoto kultūrpolitiku attiecībā uz literatūras jomu, mēģinot noskaidrot, kā katra no tām, apzinoties mazas valsts statusu un globalizācijas procesu radītos izaicinājumus, spēj sniegt ieguldījumu nacionālās kultūrtelpas saglabāšanā.

The thesis is comparing Estonian and Latvian cultural policy towards literature. As small states, both of them are challenged by globalization, so the aim of the thesis is to find out how Estonia and Latvia are preserving their national cultural space.
The Preservation of the National Cultural Space as the Priority of Cultural Policy: Comparison of Estonia and Latvia
Keywords: Politikas zinātne (politoloģija)