Modes salona mājas lapas izstrāde - Preticis, Intars (Latvijas Universitāte, 2012)
Kvalifikācijas darbā tiek aprakstīta modes salona mājas lapas izstrāde. Galvenās prasības sistēmai ir nodrošināt modes nama īpašniekam iespēju publicēt internetā sava modes salona jaunumus, informāciju par produktiem un dot iespēju klientiem sazināties ar modes salona īpašnieku. Sistēma ir būvēta neizmantojot nekādus gatavus satura pārvaldības rīkus, kas varētu ierobežot tālāku tās attīstību un papildināšanu ar specifiskām funkcijām – tā ir būvēta izmantojot programmēšanas valodu PHP un tai paredzētu ietvaru.

In the qualification paper there is described the development process of a web page for a fashion salon shop. The main requirements for the system are to provide the fashion house owner with an option to update the web page's content – to publish news of the shop and provide the users with information about products, as well as providing means to reach the shop. The system has been built without any ready-made content management tools, which might restrain the further upgrading and updating of the web page with specific functions. The web page has been created using PHP programming language and it's appropriate framework.
Fashion shop home page development
Keywords: Datorzinātne