SIA CCF Baltija finansiālā stāvokļa analīze - Paņkeviča, Aļona (Latvijas Universitāte, 2012)
Mūsdienu tirgus ekonomikas apstākļos komercdarbības finanšu vadīšana nodrošina pastāvīgu virzību uz noteiktu uzņēmuma darbības gala rezultātu. Lai nodrošinātu šī procesa efektīvu norisi, tam pirmkārt jābalstās uz kvalitatīviem informācijas avotiem. Bakalaura darba autore - Alona Paņkeviča, darba tēma: SIA ,,CCF Baltija” finansiālā stāvokļa analīze. Bakalaura darba mērķis: veikt uzņēmuma SIA „CCF Baltija” finansiālā stāvokļa analīzi, izdarīt secinājumus un izvirzīt priekšlikumus tā tālākai attīstībai. Praktiskajā daļā, sniedzot ieskatu uzņēmuma darbības profilā, izmantojot finanšu analīzes metodes un paņēmienus, veikta SIA ,,CCF Baltija” finansiālā stāvokļa analīze. Pētījuma nobeigumā uz veiktās finanšu analīzes pamata izdarīti secinājumi un izstrādāti priekšlikumi uzņēmuma finansiālā stāvokļa uzlabošanai.

In today's market economy, financial management ensures continued progress towards achievement of a company main goal. In order to make this happen, the process should be based first of all on qualitative sources of information. Alona Paņkeviča is author of Bachelor Thesis, theme: “Financial Analysis of LTD “CCF Baltija”. Aim of the Bachelor Thesis: Conduct Financial Analysis of the LTD “CCF Baltija”. The author provides insight into the financial analysis theoretical aspects, in order to better understand the core the work. Practical part gives understanding of the company’s profile using the method of analysis done in LTD “CCF Baltija”. At the end of the study, main conclusions are made and as well the proposals for the improvement of the company’s financial situation.
Financial Analysis of LTD "CCF Baltija"
Keywords: Ekonomika