Proprietāro komponenšu nomaiņa pret atvērtā koda bibliotēku LX/UI produkta uzturēšanas ietvaros - Bubišs, Ričards (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darbā tiek aprakstīta esošās BGKIS sistēmas komponenšu nomainīšana uz atvērtā koda LX/UI bibliotēkas komponentēm. Komponenšu nomaiņa pret atvērtā pirmkoda LX/UI bibliotēku paredzēta funkcionalitātes un tālakai projekta uzturēšanas uzlabošanai, kā arī jaunās pieejamības funkcionalitātes ieviešanai. Risinājums ir SIA “ZZ Dats” izstrādātās sistēmas BGKIS papildinājums uzturēšanas ietvaros.

The qualification work describes the replacement of existing BGKIS system components with open source LX/UI library components. The replacement of the components by the open source LX/UI library is intended to improve the functionality and further maintenance of the project, as well as to implement the new accessibility functionality. The solution is an extension of the BGKIS system developed by ZZ Dats Ltd.
Replacing proprietary components with an open source library as part of LX/UI product maintenance
Keywords: Datorzinātne; qualification work; lx/ui; bgkis; vue3