Japānas piemīlības kultūra - Priede, Egija (Latvijas Universitāte, 2015)
Egija Priede, Japānas piemīlības kultūra: bakalaura darbs. Rīga,Latvijas Universitāte, 2015. 40 lpp., 20 bibl. nos. Darbā tiek pētīta japāņu piemīlības kultūra, tās vēsture,tās kultūras izpausme, kritiskais vērtējums un piemīlības kultūras izpausme Japānas subkultūrās.

Egija Priede, Japans culture of cute: bachelor thesis. Riga, University of Latvia, 2015. 40 p., 20 bibl. This work research a Japanese culture of cute, its history, cultural aspects, critics discussions and its manifestation in Japans subcultures.
Japanese Kawaii Culture
Keywords: Āzijas studijas; Japānas piemīlības kultūra; Piemīlības izpausme Japānas subkultūrās; Piemīlības kultūras vēsture; Piemīlības kultūras kritiķu viedokļi