Saistību izpildes juridiskais nodrošinājums - Latvijas Universitāte. Juridiskā fakultāte (Latvijas Universitāte, 1999)
Grāmatā apskatīti dažādi saistību izpildes un ar to saistīto strīdu izšķiršanas civiltiesiskie un civilprocesuālie jautājumi.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Procedural law::Civil procedure; Civiltiesības; Saistību tiesības; Civilprocess; Zemes strīdu izskatīšana; Līgumsodi; Kreditoru procesuālās tiesībspējas; Obligation (law); Civil procedure