SIA "Axioma" tīmekļa vietnes izstrāde - Sokolov, Kirill (Latvijas Universitāte, 2010)
Padarīta darbā laikā tika izveidota SIA „AXIOMA” timekļa vietne. Īpaša uzmanība tika atvelētā vietnes šķēršanai priekš korektas attēlošanās visos brauzeros, neizmantojot hakus.

In the course of this work was created company website AXIOMA. Particular attention is paid to layout the site for correct display in all browsers, without using hacks.
SIA "Axioma" web site development
Keywords: Datorzinātne