Koda ģenerēšanas programma datu struktūru serializācijai dažādos formātos - Bobrova, Irina (Latvijas Universitāte, 2012)
Šajā dokumentā ir aprakstīta koda ģenerēšanas programma datu struktūru serializācijai dažādos formātos. Šī programma ir domāta nevis parastam lietotājam, bet kā palīgriks izstradātajam. Programma ģenerē kodu pamatojoties uz struktūru aprakstu, kas tika izveidots attiecīgajā datnē.

This document describes a program for generating source code for serialization of data structures in various formats. This program is not for the average user, but as a support program for developers. The program generates code based on the description of the structures that were recorded in the corresponding file.
Code generation tool for data structure serialization to different format
Keywords: Datorzinātne