Échinodermes : Oursins - (:unkn) unknown ([B. v.] : C. L. F. Panckouke, 1826)
Gravīra, veržē papīrs, apmierinošs stāvoklis. Veidota un gravēta 1805.-1812. g. pēc 1. izd. parauga.
Keywords: Gravīras; Engraving, French; Natural history of Egypt; Echinodermata (Engraving); Sea-urchins (Engraving)