Pārdošanas atbalsta aktivitāšu kalendārs - Nicmanis, Dāvis (Latvijas Universitāte, 2015)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt sistēmu, kas nodrošina ērti pārskatāmas datu vizualizācijas izveidi vektorgrafikas formātā, kā arī tās pielāgošanu drukāšanai atbilstošā veidā. Datu vizualizācija tiks izmantota, kā atsevišķa komponente citas sistēmas ietvaros, bet kvalifikācijas darba ietvaros mērķa sistēma ir veidota tā, lai nodrošinātu vizualizācijas datu detalizētu apskati, kā arī to pievienošanu, rediģēšanu, dzēšanu, kārtošanu un filtrēšanu.

The objective of this qualification work is to develop a system which would provide creation of concise and easy to read data visualization in vector graphics format, as well as its adjusting to print appropriate format. Data visualization will be used as a seperate component within different system, but within qualification work, target system will be made to ensure detailed review of visualization data as well as ability to add, edit, delete, sort and filter the data.
Demand generation activity timeline chart
Keywords: Datorzinātne; SAPUI5; JavaScript; Datu vizualizācija; Vektorgrafika