Fiziskās aktivitātes ārpus grupas telpas adaptācijas periodā - Čakša, Dana (Latvijas Universitāte, 2018)
Darba autors: Dana Čakša Kvalifikācijas darba tēma: Fiziskās aktivitātes ārpus grupas telpas adaptācijas periodā Kvalifikācijas darba mērķis: pētīt agrīna vecuma bērnu adaptācijas procesa iespējas, ārpus grupas fiziskās aktivitātēs Pētījuma saturs: Izzināt teorētisko literatūru par agrīna pirmsskolas vecuma bērnu personības attīstību un kustību nozīmi bērnu attīstībā; novērot agrīna pirmsskolas vecuma bērnu individuālo attīstību adaptācijas procesā; veicināt agrīna pirmsskolas vecuma bērnu adaptācijas procesu, izmantojot fiziskās aktivitātēs ārpus grupas telpas Pētījuma rezultāts: Ārpus grupu fiziskās aktivitātes labvēlīgi ietekmē individuāla agrīna pirmsskolas vecuma bērna personības attīstību, kas sekmē adaptācijas procesu Kopējais darba apjoms ir 42 lappuses, kurās ietilpst 3 tabulas un 1 attēls

Author off the work: Dana Caksa Subject of the qualification work: Physical activity outside the group during the adaptation period Aim off the qualification work: to study the possibilities of early childhood adaptation process outside the group’s physical activity Content of the research: To study the theoretical literature on the development of the personality of early childhood and the importance of movements in children’s development; To observe the individual development of early childhood in the process of adaptation; To promote the process of adaptation of early childhood by using physical activity outside the group room; Outcome of the study: Out of group physical activity is positively influenced by the development of an individual early childhood personality that contributes to the adaptation process The total amount of work is 42 pages, which 3 tables and 1 image
Physical activity outside the group during the adaptation period
Keywords: Pirmsskolas pedagoģija; Pirmsskola; Adaptācija; Fiziskās aktivitātes; Kustības- bērna attīstība; Novērošana