Cilvēka fizioloģijas un uztveres sekcijas referātu tēzes 2017. gada 17. februāris - Latvijas Universitātes 75. zinātniskā konference, Atomfizika, optiskās tehnoloģijas un medicīniskā fizika. (Latvijas Universitāte, 2017)
Latvijas Universitātes 75. zinātniskā konference. Atomfizika, optiskās tehnoloģijas un medicīniskā fizika. Cilvēka fizioloģijas un uztveres sekcija. 2017. gada 17. februāris.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics; Research Subject Categories::MEDICINE::Physiology and pharmacology::Ophtalmology