Digitālo eksporta veicināšanas pasākumu attīstība Latvijā COVID-19 pandēmijas laikā - Gutāne, Laura (Latvijas Universitāte, 2021)
Bakalaura darba temats ir “Digitālo eksporta veicināšanas pasākumu attīstība Latvijā COVID-19 pandēmijas laikā” izstrādāts ar mērķi, analizējot Latvijas digitālos eksporta veicinošos pasākumus COVID-19 pandēmijas laikā, noteikt galvenās Latvijas eksporta digitālo veicinošo pasākumu problēmas un izstrādāt priekšlikumus to pilnveidošanai. Bakalaura darbā tiek pētīti digitālie eksporta veicinošie pasākumi Latvijā COVID-19 pandēmijas laikā. Uzsvars ir likts uz digitālo eksporta veicinošo pasākumu attīstību Latvijas eksporta veicinošajām iestādēm un Latvijas eksportējošiem uzņēmumiem COVID-19 pandēmijas laikā, un izmantojot ekspertu interviju ar Latvijas eksporta veicinošajām iestāžu ekspertiem un padziļināto interviju ar uzņēmējiem darba autore izveidoja digitālo eksporta veicināšanas pasākumu iespēju uzlabošanas priekšlikumus.

The topic of the bachelor's thesis is “Development of digital export promotion measures in Latvia during the COVID-19 pandemic”. The bachelor's thesis studies digital export promotion measures in Latvia during the COVID-19 pandemic. Emphasis is placed on the development of digital export promotion measures for Latvian export promotion institutions and Latvian exporting companies during the COVID-19 pandemic, and using expert interviews with Latvian export promotion institutions and interviews with entrepreneurs, the author made proposals to improve digital export promotion opportunities.
Development of digital export promotion measures in Latvia during the COVID-19 pandemic
Keywords: Ekonomika; eksports; eksporta veicināšanas pasākumi; digitālā transformācija; eksporta veicinošās iestādes; COVID-19 pandēmija