Frīdriha Candera memoriālā muzeja viesu grāmata - Vilka, Gunta (LU Muzejs, 2022)
Atzīmējot Frīdriha Candera muzeja 35 gadu jubileju, Latvijas Universitātes Muzejs par septembra mēneša priekšmetu ir izvēlējies F. Candera muzeja viesu grāmatu, kur pieejami muzeja atklāšanas dienā un visā muzeja pastāvēšanas laikā goda viesu ieraksti. Ar tiem var iepazīties ikviens interesents.

To celebrate the 35th anniversary of the Friedrich Zander Museum, the Museum of the University of Latvia has chosen the following subject for the month of September - F. The guest book of the Canders Museum, which features the guest of honour entries on the opening day of the museum and throughout its history. They are open to everyone who is interested.
Keywords: Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Other technology::Space engineering; Frīdrihs Canders; Muzejniecība; Vācbaltieši; Zinātne; Piemiņa; Fridrich Zander; Museumology; Baltic Germans; Science; Rememberence