Iegulto sensoru dziņi "Zephyr" operētājsistēmai - Romanoss, Stefans (Latvijas Universitāte, 2023)
Kvalifikācijas darba “Iegulto sensoru dziņi Zephyr operētājsistēmai” mērķis ir izstrādāt un aprakstīt bioelektriskās impedances mērīšanas ierīces lietotni un “MAX30001” iegultā sensora dzini un lietojumprogrammu saskarni “Zephyr” operētājsistēmai, ar kuru palīdzību lietotājām iespējams iegūt neapstrādātus bioimpedances datus. Ierīce tiek izmantota pētniecības projektā Elektronikas un datorzinātņu institūtā. Lietotne un dzinis ir izstrādāti C programmēšanas valodā.

The goal of the qualification work “Embedded sensor drivers for “Zephyr” operating system” is to create and document an application for a bioelectrical impedance measurement device and the accompanying “MAX30001” embedded sensor drivers and API for the “Zephyr” operating system. This will allow users to access raw bioimpedance data for use in a research project at the Institute of Electronics and Computer Science. The app and drivers are developed in C programming language.
Embedded sensor drivers for "Zephyr" operating system
Keywords: Datorzinātne; kvalifikācijas darbs; lietotne; bioelektriskā impedance; sensors; dziņi