Tiešsaistes pokera bota izstrāde - Žogota, Andris (Latvijas Universitāte, 2010)
Bakalaura darbā ir apskatītas pokera bota programmatūras risinājuma radīšanai nepieciešamās zināšanas un programmēšanas metodes. Darbā ir iekļautas nodaļas, kurās tiek paskaidrots, kas ir pokera spēle un kāda ir pašreizēja situācija ar iespējām spēlēt tiešsaistē. Darbā ir aprakstīts pokera bota konceptuāls projektējums, kā arī nepieciešamie līdzekļi un metodes, lai izveidotu funckionālu risinājumu. Bakalaura darba rezultātā ir iegūts pokera bots ar pamata funkcionalitāti, kas spēj spēlēt tiešsaistes pokera spēli bez lietotāja līdzdalības.

In this bachelor paper author describes required knowledge and programming methods, necessary for creation of poker bot software solution. Bachelor paper includes description of poker game and explanation about current situation regarding online poker. This paper contains conceptual model of poker bot with description of necessary tools and methods for creation of functional solution. As a bachelor papers result poker bot is created, capable of playing online poker without user input.
Development of online poker bot
Keywords: Datorzinātne