Rīgā esošo sakaru līdzekļu remontuzņēmumu finanšu analīze un perspektīvas - Stašūns, Daniels (Latvijas Universitāte, 2020)
. Rīgā esošo sakaru līdzekļu remontuzņēmumu finanšu analīze un perspektīvas

. The financial analysis and prospects of Communication Repair Companies in Riga
The financial analysis and prospects of Communication Repair Companies in Riga
Keywords: Ekonomika; remontuzņēmumu; analīze; finanšu; ROS