Kultūras identitātes dimensijas - (:unkn) unknown (LU Filozofijas un socioloģijas institūts, 2011)
Rakstu krājums „Kultūras identitātes dimensijas” veltīts intelektuālās domas vēsturei Latvijā. Krājumā ietverto rakstu autori aplūko kādreiz būtiskas, taču šodien mūsu vēsturiskajā atmiņā jau piemirstas norises kultūras identitātes tapšanā un tās izpausmēs filozofisko un reliģisko ideju vēsturē, kā arī tajā intelektuālās identitātes vēsturē, kuru varam iepazīt mūsu tautiešu dzīvesstāstos.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences