Latvijas komunikācijas stratēģijas īstenošana Eiropas Savienības jautājumos - Rabovičs, Armands (Latvijas Universitāte, 2007)
„Latvijas komunikācijas stratēģijas īstenošana Eiropas Savienības jautājumos”. Maģistra darba mērķis ir analizēt un salīdzināt Latvijas komunikāciju politikas plānošanas dokumentus, to atbilstību Eiropas Savienības izstrādātiem komunikācijas politikas plānošanas dokumentiem un to, kāda ietekme tiem bijusi uz Latvijas iedzīvotāju uzskatiem par Eiropas Savienību. Pirmajā nodaļā atspoguļota komunikācijas nozīme, skaidrota komunikācijas teorija un apskatīti teorētiskie komunikācijas modeļi un sniegtas to raksturojošās pazīmes. Otrajā nodaļā sniegts ieskats politikas plānošanas sistēmā Latvijā un pamatojums plānveida komunikācijas priekšrocībai. Trešajā un ceturtajā nodaļā analizēti un izvērtēti Latvijas un Eiropas Savienības valdības politikas plānošanas dokumenti komunikācijai ar sabiedrību Eiropas Savienības jautājumos.

„Implementation of Latvia's communication strategy in the European Union questions”. The aim of the work is to analyze and compare political planning documents in Latvia, its accordance to the elaborated communication planning documents of the European Union and its effect on the viewpoint of inhabitants of Latvia. In Chapter 1 there is explained the importance of communication and given explanation of communication theory and theoretical models of communication and its characteristic features. In Chapter 2 there is given the insight on the political planning system of Latvia and advantage justification for planned communication. In Chapter 3 and Chapter 4 there are analyzed and evaluated political planning documents of the government of Latvia and European Union for communication with society about the European Union.
Implementation of Latvia's Communication Strategy in the European Union Questions
Keywords: Ekonomika