Peezīmes un aizrādijumi pee pārlaboteem latveešu deenu vārdeem (Piezīmes un aizrādījumi pie pārlabotiem latviešu dienu vārdiem) - Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisija (Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisija, 1910)
Autors nav zināms. Iespējamais izdevējs - Rīgas Latviešu biedrības Zinību komisija. Saturs grāmatai "Piezīmes un aizrādījumi pie pārlabotiem latviešu dienu vārdiem": 1. Vārdu tabula, sakārtota pēc mēnešiem 2. Alfabētiska tabula ar šķirojumu pēc ticībām: A. Luterāņu vārdi; B. Pareizticīgo vārdi; C. Katoļu vārdi. No leišu saknes ņemti vārdi.
Piezīmes un aizrādījumi pie pārlabotiem latviešu dienu vārdiem
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Other languages::Baltic languages; Onomastika; Latviešu personvārdi; Antroponīmika; Īpašvārdi, latviešu; Latviešu īpašvārdi; Personvārdi, latviešu; Names, Personal - Latvian