Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras darbība Latvijas uzņēmumu eksporta atbalstīšanā - Supe, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2013)
Kopumā eksporta atbalsta sistēma vērtējama kā sadrumstalota un sarežģīta. Tā kā nav skaidri definētu kritēriju, kas noteiktu funkciju sadali, komersantiem bieži vien ir grūti noteikt, pie kā vērsties pēc konkrētas palīdzības, un uzņēmumiem rodas grūtības risināt esošos jautājumus un problēmas. Šī bakalaura darba mērķis ir noskaidrot, vai Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera spēj nodrošināt biedriem nepieciešamo atbalstu jautājumos, kas saistīti ar eksportu.

In Latvia in general the system that provides support for export is fragmented and complex. Because there is no clear definition for criteria, that sets specifically segmentation for each Institution who are providing support for export. In this case several problems occure to merchants, because they are no longer sure which Institution can solve the problem. The purpose of this work is to clarify can The Latvian Chamber of Commerce and Industry provide to the members the information related to the promotion of export.
The Latvian Chamber of Commerce and Industry Act on the Promotion of Export for Latvian Enterprises
Keywords: Ekonomika