„ORACLE E-BUSINESS SUITE” MIGRĀCIJA STARP DAŽĀDĀM VERSIJĀM - Dansone, Linda (Latvijas Universitāte, 2008)
Maģistra darbā analizēta uzņēmumu resursu pārvaldības sistēmās "Oracle E-Business Suite" migrācija starp dažādām versijām. Darba gaitā izpētīti ieteikumi „Oracle E-Business Suite” migrācijai, apskatīta Oracle E-Business Suite standartfunkcionalitāte un arhitektūra, izanalizēta uzņēmuma pieredze šīs sistēmas migrēšanā, apzināti ieteikumi un rekomendācijas šī procesa uzlabošanā, apskatīta risku pārvaldība, apskatīts COBIT standarts, izanalizēti riski, veikta pieteikumu analīze pirms migrācijas un pēc migrācijas periodā. Darba rezultātā izstrādāti ieteikumi "Oracle E-Business Suite" migrācijas pilnveidošanas procesam. Darba gaitā izveidota apjomīga dokumentācija par iespējami labāko "Oracle E-Business Suite" migrācijas praksi. Atslēgvārdi: Oracle, „Oracle E-Business Suite”, informācijas sistēmas, migrācija, riski, COBIT standarts.

The main features of migration process between different systems versions of support management for Enterprise Resource Planning system “Oracle E-Business Suite” are analyzed and discussed in this Master’s work. Master work describes recommendations for “Oracle E-Business Suite” migration, “Oracle E-Business Suite” functionality and architecture, analyses company experience with “Oracle E-Business Suite” migration, recognize recommendations how to improve migration process, recognize risk management, stand art of COBIT, analyses risks and recognizes most frequent problems in migration process. Master’s work is concluded with suggestions for “Oracle E-Business Suite” migration process improvement. Made a great documentation about possibly the best praxes of “Oracle E-Business Suite” migration. Keywords: Oracle, „Oracle E-Business Suite”, information system, migration, risks, standard of COBIT.
"ORACLE E-BUSINESS SUITE" MIGRATION BETWEEN DIFFERENT VERSIONS
Keywords: Datorzinātne