Sociālo tīklu vietņu spēļu industrijas vadības īpatnības - Apsīte, Annija (Latvijas Universitāte, 2013)
Autores darbā analizēta interneta vidē viena no ienesīgākajām industrijām– sociālo tīklu vietņu spēles un spēļu uzņēmumu vadības īpatnības. Darba mērķis ir izcelt ievērojamākās atšķirības uzņēmumu vadībā no citām nozarēm un sniegt priekšlikumus sekmīgai attīstībai nākotnē. Bakalaura darba galvenais uzdevums ir sasaistot teoriju ar praktiskiem sociālo tīklu vietņu uzņēmumu vadības piemēriem, sasniegt darba mērķi. Pētījuma rezultāti ataino industrijas uzņēmumu atšķirības un dod iespēju sekmēt šo uzņēmumu darbības efektivitāti, ņemot vērā autores priekšlikumus.

In this paper there is being analyzed one of the world’s most profitable Internet industries – social network gaming industry and management specifics in this kind of enterprises. The goal is to show the differences among these enterprises and to give propositions to maintain a successful development. The main task is, by linking theory and practical examples of enterprises in social network gaming industry, to reach the goal of this paper. The results show differences among enterprises involved in this industry and give a chance to foster the effectivity by taking into account author’s propositions.
Management Specifics of Social Network Gaming Industry
Keywords: Vadībzinātne