Kooperatīvās spēles ar nestriktām koalīcijām un to analīze - Salnāja, Una (Latvijas Universitāte, 2013)
Maģistra darbs ir veltīts kooperatīvajām spēlēm ar nestriktām koalīcijām. Darbā ir aprakstīti vinnesta sadales principi nestriktu koalīciju gadījumā, kā arī ir analizēts spēlētāju ieguldījums koalīcijā un spēlētāju savstarpējā mijiedarbība. Īpaša uzmanība ir pievērsta sadales vektoram, spēles kodolam, Šeplī vektoram un spēlētāju savstarpējās mijiedarbības indeksiem spēlēm ar nestriktām koalīcijām. Visi jēdzieni ir ilustrēti ar piemēriem.

This paper is devoted to the selected problems in the theory of cooperative games with fuzzy coalitions. There are described payoff allocation principles. Also there is studied player’s contribution and benefit of forming fuzzy coalition. Particular attention is paid to allocation, core, Shapley value and phenomena of interaction among players in games with fuzzy coalitions. The concepts are illustrated with examples.
Cooperative games with fuzzy coalitions and their analysis
Keywords: Matemātika