E-komercijas vadīšana Latvijā - Kangars, Andris (Latvijas Universitāte, 2012)
Elektroniskās komercijas vadībai Latvijā ir pieaugošas iespējas uzņēmējdarbībā. Bakalaura darba ”E-komercijas vadīšana Latvijā” mērķis ir sniegt priekšlikumus elektroniskās komercijas perspektīvai vadīšanai Latvijas tirgū. Bakalaura darbs sastāv no četrām daļām: Pirmā daļā tiks iepazīstināts ar e-komercijas attīstību pasaulē un pašreizējo situāciju Latvijā. Otrajā daļā tiek izvērtēti elektronisko komerciju ietekmējošie faktori, tai darbojoties Eiropas un Latvijas tirgū. Trešajā daļā tiek analizēta interneta veikala darbības praktiskā puse Latvijas tirgū. Ceturtajā daļā tiek izvērtētas elektroniskās komercijas nākotnes attīstības prognozes. Darba apjoms ir 68 lpp., tas satur 8 tabulas un 10 attēlus.

Latvian Electronic commerce show increasing business opportunities. The goal of Bachelor’s work “E-Commerce management in Latvia” is to give reader proposals about perspective electronic commerce management in Latvian market. The work consists four parts: First part introduce with e-commerce development and current Latvian situation. Second part evaluates e-commerce impact factors in Latvian and European market. Third part analyzes and gives suggestions about internet market practice activities in Latvian market. Fourth part thinks through electronic commerce future development possibilities. The amount of work is 68 pages, it consist 8 tables and 10 pictures.
E-Commerce management in Latvia
Keywords: Vadībzinātne