Izraēļa tautas saimnieciskā dzīve Palestīnā (1300-586. g. pr. Kr.): diplomdarbs - Blochs, Ošers (My University, 1935)
Satura rādītājs: Izlietotie avoti un literatūra ... 4 Lietotie saīsinājumi... 7 I. Priekšvārds...8 II. Ievads ... 9.-18. a) Zeme ...7 b) Vēsturisks pārskats ... 12 III. Lauksaimniecība un tās blakus nozares... 19-55. a) Zemkopība ... 19 b) Dārzkopība.... 28 c ) Lopkopība ... 40 d) Putnkopība un biškopība... 48 e) Zvejniecība un medniecība .... 50 IV. Amatniecība ... 53.-67. a) Kalējs ... 57 b) Zeltkalis ... 58 c ) Podnieks ... 60 d) Audējs ... 62 e) Akmeņkalis u.c....63 V. Tirdzniecība... 68.-88. a) Pirmais tirdznieclbas posms (1300-1050.g.pr.Kr. ) ... 70 b) otrs tirdzniecības posms (1050-975-g.pr.Kr.) ... 73 c) Trešais tirdzniecības posms (975-586.g.pr,Kr.) ... 83 VI. Nauda, mēri un svari... 89.-99 a) Nauda ... 89 b) Svari ... 94 c) Mēri ...96 VII. Noslēgums...100
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Economic history; Seno laiku vēsture; Palestīnas vēsture (1300-586. g. pr. Kr.); Ekonomiskā vēsture - Palestīna; Palestīnas ekonomiskā vēsture (1300-586. g. pr. Kr.); Palestine history; Ancient history; Israels Wirtschaftsleben; Israels Geschichte